Hannah Degenaar

Hannah Degenaar
Hannah Degenaar

Mijn hele leven schilderde en tekende ik al, vooral aquarel.

Toch studeerde ik euritmie in den Haag en werd docent dans en los daarvan Jazz-violiste.

Maar in 2010 ging ik naar  kunstacademie in Utrecht de NAU.

Daar leerde ik met acrylverf te werken, op papier. Omdat mijn basis aquarel is aquarelleerde ik ook met acryl op papier en ontwikkelde zo mijn eigen techniek. Later ging ik er ook pasteus in werken en pasteus op doek.

Ik vind het fijn om me bij Het Gelders Palet  aan te sluiten, nu ik door mijn pensioen meer tijd heb gekregen voor het schilderen en hoop dat ik er veel kan leren en een bijdrage kan leveren bij deze fijne club.

 

  • Hannah Degenaar - Paul's Wiegenlied - acryl
  • Hannah Degenaar - Le Rêve - acryl
  • Hannah Degenaar - fruitstilleven - aquarel