Angelique van Leerdam

Angelique van Leerdam

In 2010 ben ik bij Het Gelders Palet begonnen met tekenen en schilderen. Veel cursussen en workshops gevolgd binnen en buiten de vereniging in diverse technieken. In 2020 de opleiding Spirit Artist afgerond. En nog steeds geïnteresseerd in verdieping van techniek of nieuwe technieken. Af en toe word ik benaderd om een workshop te geven, wat ik met veel plezier doe.

Meestal werk ik in aquarel of acryl, maar ook andere media of een combinatie daarvan. Ik hou van afwisseling en ben vaak met meerdere dingen tegelijk bezig. Soms themagericht (voor een expositie bv) maar ook intuïtief ontstaan werk, zowel realistisch als abstract. Hierdoor is er een grote diversiteit in mijn werken.

  • Angelique van Leerdam-Return to my soul-acryl
  • Angelique van Leerdam-Life line-acryl pouring
  • Angelique van Leerdam-Fly away-acryl
  • Angelique van Leerdam-Dragons Spirit (auragraaf)-aquarel en potlood
  • Angelique van Leerdam-Dark sky mountain-aquarel
  • Angelique van Leerdam-A bridge to be fair-aquarel
  • Angelique van Leerdam-Eekhoorn-aquarel