Joop van Zeeland

Joop van Zeeland
Joop van Zeeland

Ik ben rond 1980 begonnen met tekenen en aquarelleren. Vaak alleen in de vakanties. Sinds 2014 heb ik wat meer vrije tijd en volg ik schilderlessen bij Wim Gregoor op zijn atelier in Arnhem. Daarnaast ben ik sinds 2017 lid van de Schildersgroep Het Gelders Palet in Wageningen. Werkte ik eerst alleen met potlood en aquarel, vanaf 2014 maak ik gebruik van meerdere media, zoals olieverf, acrylverf, aquarel en pastel. Vaak maak ik van mijn werken eerst een voorstudie met potlood, pastel of aquarel. Bijna al mijn werkstukken staan op een eigen website:

www.joopvanzeeland.jimdofree.com

  • Joop van Zeeland-Olifant met Jong-acryl
  • Joop van Zeeland-Edese Heide-acryl
  • Joop van Zeeland-Stilleven-acryl
  • Joop van Zeeland-Zwembad-acryl
  • Joop-van-Zeeland-Golven-pastel
  • Joop van Zeeland-Herderin-acryl