Joke Kaauw

Joke Kaauw

Van jongs af aan was ik al aan het tekenen en met lapjes stof bezig. Door mijn werk als activiteitenbegeleider heb ik mij veel technieken eigen gemaakt, maar was het liefst met textiel bezig. Dat mondde uiteindelijk uit in het maken van wandkleden. Met textiel ben ik nog steeds graag bezig. Maar heb nu ook meer behoefte om daarnaast te tekenen en te schilderen. Abstract spreekt mij erg aan en probeer daar nu ook meer mijn weg in te vinden. Experimenteren met kleuren, vormen en materialen. Als ik iets getekend of met verf uitgewerkt heb, kijk ik of ik het kan uitwerken in textiel. Ik vind het erg leuk om die verbinding te maken. Daar ben ik nu enthousiast mee bezig. Het werken bij Gelders palet vind ik inspirerend en gezellig. Elkaar feedback geven, kijken hoe je iets kunt verbeteren of anders aan kunt pakken. Kortom ik ben weer lekker bezig.

  • Joke Kaauw - wandkleed jassen - textiel
  • Joke Kaauw - jassen - aquarel
  • Joke Kaauw - wandkleed Sunflower - textiel
  • Joke Kaauw - bloem - aquarel
  • Joke Kaauw - abstract landschap - textiel
  • Joke Kaauw - paspoppen - aquarel